Nelere hayır demeliyim

Melih mirac

New member
İyi akşamlar arkadaşlar iki oğlum var ve adem beyi geç tanıdığım için çok hatalarım var şimdiki konum eşimle çocuklar arasında hep sorun yaşamam ikinci oğlum ,21 aylık ve merak duygusundan her yere bakıyor yani bi an durmuyor anne olarak çok yorucu ama eşimin tavrı daha da yorucu geliyor bana ogreneyin oğlum tv izlerken eşim ya da abisi kapatıyor devamlı durmaksizin ne yapmalıyım eşim izin verme diyor ama oğlum ilgi çekmek ve merak duygusu ile yaptığına inanıyorum sizce ne yapmalıyım bu en ufağı bu evde böyle sorunlardan dolayı huzur kalmadı 😞

Tuba12

New member
Bende bu konuda zorluk yaşıyorum eşime anlatamıyorum tv nin 10 aylık oğlumuza zararlı olduğu ve eşyaya temas etsin güzelde herşeyi ağzına götürüyor tehlikeli zararlı şeyler ne kadar uzak tutsakta sanki gidip buluyor başarılı değilim bu konuda

Melih mirac

New member
Çok teşekkür ederim eşim e anlatıyorum adem beyin kitabtan da okudum böyle böyle olur diye ama oğlum o an anlıyor dikkat edeceğim diyor ama bi istikrar sağlanmıştır idim çok zor bazen bırakmak istiyorum ama cocuklsrima üzülüyorum iki arada kaldım eşim büyük oğlum a da bi an sert bi sn yumuşak yani onunda çocukluğundan gelen bi durum çünkü özünde merhametli ve anlayışlı ni anlık patlamalar yaşıyor ve de çok pişman oluyor sanki uç oğlum var gibi hissediyorum bazen çaresizlik çok bu durumları nasıl anlatacağım bilmiyorum sağolsun oğlum da bi an durmuyor 21 aylık zarar olmayan herşeye izin veriyorum ama eşim izin vermediği an hırçınlısiyor ve bana sarılıyor aylardır durum bu rabbbim sen kolaylık sağlar

Melih mirac

New member
Eşime tabiki diyorum uygun değil diye ama bazen kapatıyor bazen de hiç bi alanın yok diye isyan ediyor abisiyle de aynı sorun var 9 yaşına girecek tv izlemek istiyor ona da uzun vermiyor bu sefer onunla kirz yaşıyoruz işler karmakarışık oldu anne olarak çok caresizim