Öğretmen değişikliği

Geyik

New member
Merhabalar ben bir anaokulunda okul öncesi öğretmeni olarak çalışmaya başlayacağım sene başından bu yana eğitim veren öğretmen bazı sebeplerden dolayı çıktı ama bu hastalık falan değil müdürle anlaşmazlık olmuş bende Pazartesi başlayacağım bunu çocuklara nasıl anlatmam gerekir illa ki bana diğer öğretmenimiz nerde neden gelmiyor gibi sorular soracaklar ne yapmam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim..

AyşemÇiğdem

New member
Çocukları kandırmadan öğretmeniniz artık gelemeyecek ben burdayım sizinle cok güzel vakıt gecırecegız tarzında mantıklı açıklamalar yaparsanız ve cocuklar size güvenirse sorun yaşamazsınız bence

Merhabalar ben bir anaokulunda okul öncesi öğretmeni olarak çalışmaya başlayacağım sene başından bu yana eğitim veren öğretmen bazı sebeplerden dolayı çıktı ama bu hastalık falan değil müdürle anlaşmazlık olmuş bende Pazartesi başlayacağım bunu çocuklara nasıl anlatmam gerekir illa ki bana diğer öğretmenimiz nerde neden gelmiyor gibi sorular soracaklar ne yapmam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba hocam. Aslinda sandigimizdan cok daha kolay uyum sağlıyor çocuklar. Siz de bir kez daha deneyimleyeceksiniz bunu.
Güven vererek ve size sarilmalarina izin vererek zaman içerisinde yoluna girer. Elbette ince bir sınır çizmenizde fayda var kurallar ve yapılması gereken konular açısından. Aileler için ise kararlı duruşunuz rahatlatıcı olacaktır. Günlük planınızı eksik etmeyin. Kolay gelsin.