öğretmen tepkisi nasıl olmalı?

Okur

New member
Birbirlerini iten cocuklara?
Ödevini yapmamis cocuklara?
Beslenme listesi !ne uymayan yahut özel durumlari sebebiyle uymayan cocuklara karsi?(alerji vs)
1 sınıf çocuklarına ses yukseltilir mi?
Bir öğretmen çocuklara çarparim dermi?

Birbirlerini iten cocuklara?
Ödevini yapmamis cocuklara?
Beslenme listesi !ne uymayan yahut özel durumlari sebebiyle uymayan cocuklara karsi?(alerji vs)
1 sınıf çocuklarına ses yukseltilir mi?
Bir öğretmen çocuklara çarparim dermi?

Tabi ki demez sevgili anne.. Pedagojiden uzak bir öğretmen vakası mı yaşıyorsunuz? İnşallah hallolur kısa zamanda. Güzel kalbinizi üzmeyin, evinizin kalitesine ehemmiyet verdikçe inşallah çocuğunuzdaki yaraları tamir edebilirsiniz. Evdeki özeniniz çok öenmli
sevgiler

Üsküdar

New member
Carparim demek cocugu korkutarak sindirmektir yapilmamali.Öğretmen bence okulla yeni tanismis ve çok agır bir programin icinde yorgun,saşkın ve bocalayan oğrencilerini bol bol dinlemeli.Dinlemeli ki dinlemeyi ogretebilsin.Zaman geçtikce oğrenciler daha sakin ve huzurlu olabiliyorlar dinlenildiklerini gördükçe.Beslenme listesini oldum olasi sacma bulmusumdur ve bence böyle bir liste olusturmaya gerek yok anne neyi uygun gorduyse onu koysun sadece asiri koku yapan yiyecekler konusunda titiz davranmalari istenebilir.Birbirlerini iten cocuklarla da öğretmen bunun yanlis oldugunu zararlarini hissettirmelidir muhakkak.Bence..

Üsküdar

New member
Bende sizin vesilenizle bir soru yonelteyim.Ilkokul ogretmeniyim.Benim ögrencilerim yillardir bir cok yerde calistim ve nerde olursam kaçıncı sinif olursa olsun okulun kapisindan girdigim anda kosarak gelip sarılıyorlar.Sarilmalarından ben mutluluk duyuyorum hatta huzur gibi birsey bu benim icin.Sarilmalari dogru mu yoksa yanlis mi bu konudaki tutumum yanlis mi bunu da bilen varsa burdan kisacik bir iki kelam yazsalar sevinirim.