Öğretmenlerin En Sinirleri Zorlanan Anları

Merhaba
Ben merak ettim ogretmenlerin en sinirlerinin zorlandığı anlar nelerdir?
Buna velileri katmayalim, zira veli sikayetinden cikamayacagimizi biliyorum.
Öğrenciler olarak soruyorum?
Önce ben basliyayim. Sulu boyanin suyunu doktuklerinde :) yani dışım başka konuşur içim başka derler ya, işte o anlarda aynen öyle oluyorum.

Sabah

New member
Merhaba
Ben merak ettim ogretmenlerin en sinirlerinin zorlandığı anlar nelerdir?
Buna velileri katmayalim, zira veli sikayetinden cikamayacagimizi biliyorum.
Öğrenciler olarak soruyorum?
Önce ben basliyayim. Sulu boyanin suyunu doktuklerinde :) yani dışım başka konuşur içim başka derler ya, işte o anlarda aynen öyle oluyorum.

Askolsun Fadime Hocam ya su dokuldu diye de o caanim sinirlerinizi zorlamaya deger mi :) su bu ya dokulur de sacilir da icilir de.. Her an hersey olabilir. Hayat cok guzel dokulsun boşverin :) Hatta hemen onun ne zaman ve hangi fizik kanunlari dogrultusunda kendiliginden dokuldugu yerde kuruyabilecegini konusun ogrencilerinizle bence. Cok ilgilerini ceker eminim. Gozlemlesinler onun orada kurumasini. Yerde farkli, masada farkli, kagitta farkli. Dokuldugu her yerde farkli sonuclar cikacaktir.

Ilahi sinema hanım. Yorumunuza bayıldım. Çok tatlısiniz.
Dediğiniz gibi şu bu dökülür tabi. Niye bu kadar içten içe deliriyorum ben de anlayabilmiş değilim. Davranışlarıma dur diyebiliyorum ama duygular laftan anlamıyor ışte bazen :)
Vardır elbet bu şu takıntimım bir nedeni. belki de suyu döneceğim diye çocukken suluboya elime verilmedi diye mi. Kim bilir...