Oğlum cinsiyet karmaşası yaşıyor nasıl davranmaliyim?

Aslıı

New member
Oğlum 3 buçuk yaşında 1 bucuk yaşından beri etek giymek namaz kılmak tülbent örtmek koluna canta takıp bizim gibi yürümek ve topuklu ayakkabı giymek gibi davranışları var artık benden daha iyi kullanır oldu topuklu ayakkabıyı ne denediysem onu bunlardan uzaklaştıramadım gelecek için endişm cok büyük hiç erkek sevmiyor babasıda dahil ne yapmalıyım durum benim düşündüğüm kadar ciddimi bilemiyorum yardımcı olurmusunuz

Aslıı

New member
Babasıyla sohbet meclislerinde oturması, birlikte camiye, markete gitmesinde fayda var. Sanırım sizinle daha çok vakit geçiriyor. Endişelenmeyin, çok abartılı tepkiler vermeyin bence.

Artık erkek cocukları günümüzde kendi cinsiyet lerini kabul etmeyip kadın olma egilimine daha yatkın ve artık bunun iyice normalleşmiş ve normalleştirilmiş gördüğüm için endişem dahada büyüyor açıkçası umarım tek sorun sizin dediğiniz gibidir teşekkürler

SuedaEymen

New member
Merhaba benim oğlum da 2.5 yaşında aynı problemi fazlasıyla yaşıyoruz. Etekleri sakloyıruz artık evde ablasının tüm tokalatı çantaları ve eteklerini sahiplenmiş durumda. Ben kızım erkek değilim diyor. Prenses olucam diyor. Eteğini ancak derin uykuya geçtiğinde çıkarabiliyoruz. Çok endişeleniyorum.