Yardım Ogretmenimize molanin sandalyesinin ceza oldugunu nasil anlatabilirim?

Zekiye tuğ

New member
Oglumun (4 yas) anasinifi ogretmeni beyfendi sandalye cezasi veriyormus 1 2 dk yanindaki sandalyede otur hatani dusun diyormus.bende bugun kendisiyle konustum.bunun da bi ceza hatta asagilama dislama davranisi oldugunu duyarsizamaya sebep olabilecegini uzmanlar soyluyor dedim .tabi kabul etmek istemedi bize oyle ogretmediler dedi.bende dilerse bunu soyleyen kaynaklari kendisiyle paylasmak istedim cok sevinirim dedi.basta adem hocamin edinerek ogrenme videosu ve kitaplarini cezasiz egitim kitabini da onerip hatta hediye etmeyi dusundum.sizlerinde bu kaynaklar disinda direk bu mola uygulamasinin zararlarindan bahsedilen kitap video ne varsa onermenizi istiyorum.1 ogretmen yuzlerce cocuk demek bunun icin yardiminizi bekliorum

Naide

New member
Sevgili Zekiye Hanim. Ben su anda Alfie Kohn yazarinin kitaplarini okuyorum. Yeni basladim hatta sanirim onlari onerebilirsiniz. Ingilizceden ceviri olmasina ragmen cok rahat akiskan. Kosulsuz ebeveyinlik ve Odullerle Cezalandirilmak kitaplarini oneririm.

Zekiye tuğ

New member
Cok tesekkurler.bu arada birde daha 4 yasindaki cocuklarin resimlerini kotu olmus diyerek cope atiyormus.korkuyorum ki baska bi okula da gitsek boyle ogretmen dek gelebilir.ozel montessori kresinde de bir yığın yanlis davranisa maruz kalmistik.kalbim aciyor bi ogretmen nasil yapar bunlari.kacmak istemiyorum.dua edin nolur ogretmenimize egitim adina yeni bi bakis acisi kazandiralim.