Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba benim oğlum kasımda 4 yaşına gircek harfleri öğretim derken okumaya merak saldı ve kendi kendine harfleri birleştirip okumaya çalışıyor bu durumda ne yapmalıyım çocuğun isteğini kırmalımıyım yoksa destek olup okumasına yardımcımı olmalıyım?
Merhaba benim oğlum kasımda 4 yaşına gircek harfleri öğretim derken okumaya merak saldı ve kendi kendine harfleri birleştirip okumaya çalışıyor bu durumda ne yapmalıyım çocuğun isteğini kırmalımıyım yoksa destek olup okumasına yardımcımı olmalıyım?
Siz baskı kurmadan onun ciddi bir okuma isteği varsa destek olabilirsiniz.
Bu yaşlar için çok önemli olan yaratıcılık, kendi karar verebilme, problem çözme, hayal gucu gelistirme gibi fırsat eğitimlerini de kaçırmayın.
Sürekli anne gel harf oyunu oynayalım diyor okumaya ve yazmaya çok hevesli bende açıkcası internette okuduğum bazı yorumlardan okul dönemi zorluk çeker düşüncesiyle harfle ilgili oyunlarımıza son verdim