paraben, parfüm, alkolsüz ıslak mendil markaları

fatoş123

New member
paraben, parfüm, alkolsüz ıslak mendil markaları , bebeklerimiz için kullanmayı düşündüğümüz ve kolaylik açısından rahat olan ıslak mendil ürünlerini markalarını zararsiz olan ve rahatlıkla kullanabilecegimiz markalar hangileri acaba. Parfüm icermeyen islak mendilleri , paraben icermeyen ıslak mendilleri, alkolsüz ıslak mendilleri dogal ürün gibi olan ıslak mendil markalarını bilen varsa yazabilir mi? Bu arada paraben neye zarar verdigini bilmiyorum surekli parabensiz duydugum icin yazdim bunu.

Sevim

New member
paraben, parfüm, alkolsüz ıslak mendil markaları , bebeklerimiz için kullanmayı düşündüğümüz ve kolaylik açısından rahat olan ıslak mendil ürünlerini markalarını zararsiz olan ve rahatlıkla kullanabilecegimiz markalar hangileri acaba. Parfüm icermeyen islak mendilleri , paraben icermeyen ıslak mendilleri, alkolsüz ıslak mendilleri dogal ürün gibi olan ıslak mendil markalarını bilen varsa yazabilir mi? Bu arada paraben neye zarar verdigini bilmiyorum surekli parabensiz duydugum icin yazdim bunu.

Naturalive ürünlerine göz atabilirsiniz veya spumy gibi gimdes onayı almış ürünlerde genelde bebek ve insan sağlığına zararsız ürünler üretim yapıyorlar

Beyazyunus

New member
Ben oglumda hic islak mendil kullanmadim. tabaka pamuklari islatip kullandim. her kosulda zaten su oluyor azcik su ile bile islaniyor. simdi yine ayni uygulamayi yapacagim yeni cocuklarimda da.

sevgiler

baharibeklerken

New member
Bende pamuk kullanmaya 6 ay dan sonra geçtim, keşke hiç ıslak mendil kullanmasaymisim. Illa ki kadar uzun süre muhafaza etmek için birseyler kullanılıyor. En güzeli pamuk veya bir kaç günlük minik kumaşlar hazırlayıp onları ıslak mendil gibi kullanmak.