16 yaşında erkek kardeşim var ömer küçüklüğünden beri şımarık yetiştirtildi her istediği alındı bir istediyse 2 alındı 13 yaşında araba kullanmayı öğretti babam ve tek başınada kullanırdı arabayı izin alma gereksinimi hiç bir zman duymz herkesin eşyasını izinsiz alabilir rahatlıkla. Sorunlar geçen yaz ortaya çıktı aslında ömerin bi kız arkadaşı oldu gece gündüz konustu o yaşta ne konusuyolarsa artık sabahlara kadar daha sonra babama bir fatura geldi kredi kartından 3500 tl ödeme yapılmış bu nedir ne değildir derken ömerin yaptığı ortaya çıktı tabiki kendisi itiraf etmedi biz bulduk kız arkadaşıyla konuısmaktan tam 3500 tl fatura geliyor ömerde kimseye söylemeden kredi kartını alıp gizlice ödüyor. babam çok kızdı arabayı vermedi bir süre yüzme dersleri alıyordu onlar iptal edildi bir süre dışarıya babamsız çıkamadı vs. biz tam düzeldi dedi ömer eski hayatına geri döndü özür diledi tabi tekrar arkadaşlarıyla görüşmeler başladı derken bir baktık ömer hırsızlk yapmaya başlamış önce okul arkadasının kolyesini 1 dersliğine ödünç isteyip sonra kayboldu demiş satmışkafeye gidip yemek yemiş nargile içmiş konustuk hemen bir piskoloğa götürdük seanslara başladı bu süre içinde spor salonuna gitmek istedi babam göndermedi param yok diye bu seferde annemin altınını alıp bozdurmuş oda ortaya çıktı gidemedi piskolog düzelecek ergenlikten dedi ömeri için yapabileceklerim bu kadar dedi ve bitirdi. ama ömerde hiç bir düzelme yok ortanca kardeşimi 21 yaşında merve ona vuruyo dövüyo anneme saygısız babama aynı şekilde kalkın ben oturucam demeler evde müstehcen vidyoar izlemeler herkesin bildiğinide biliyor ama hiç utanmıyor. Anem ağlıyo gece gündüz rezil ediyo herkese misafir demiyor büyük demiyor. üstelik annem 3 aylık hamile kadın napıcam ben adam olmadı diyo teselli edemiyorum ne yapsam