Sesli kitap Doğal Ebeveynlik

Çitlenbik

New member
Merhaba, Doğal Eveveynlik kitabının seslendirilmiş olanını aldım. İnanılmaz pratik. Okuyacak yer, ortam aramaya gerek yok. Sizin için biri okumuş kaydetmiş. Basılı kitap yerine bu sesli kitabı satın alıyorsunuz. Takıyorsunuz kulaklığı dinliyorsunuz. İster iş yaparken, ister yolda... Teşekkürler sesli kitap için. 1 günde dinledim kitabı. Okuyacak olsam 1 hafta sürerdi.

Bu habere çok sevindim ama acaba Adem Bey'in haberi ve izni var mi? Telif hakları ve emeğe saygı açısından. Eğer Adem Bey'in yayınevi tarafından ve onun onayıyla yapılmışsa hemen almak isterim.

A

aydemir

Guest
Bu habere çok sevindim ama acaba Adem Bey'in haberi ve izni var mi? Telif hakları ve emeğe saygı açısından. Eğer Adem Bey'in yayınevi tarafından ve onun onayıyla yapılmışsa hemen almak isterim.

Bunu bende çok merak ettim bir farklı yönlendirme hissettim satış konusunda , İzni alınmıştır diye düşünüyorum okuyarak hissettiklerimizi dinleyerek hissedemiyor ve unutuyoruz zamanla ben öyleyim ama helal olsun kim böyle bir proje başlattı ise ....

Çitlenbik

New member
Bunu bende çok merak ettim bir farklı yönlendirme hissettim satış konusunda , İzni alınmıştır diye düşünüyorum okuyarak hissettiklerimizi dinleyerek hissedemiyor ve unutuyoruz zamanla ben öyleyim ama helal olsun kim böyle bir proje başlattı ise ....

Merhaba, ben servis aracında qkitap okuyamıyorum midem bulanıyor. Dinleyerek vaktimi değerlendirebiliyorum.