Ben kitabta sutten kesme tuvalet egitimi ve yatak ayirma die okumustum sanirim oyle hatirliyorum.ama sutten kesince tuvalet egitimi daha kolay olabilir.ben oglumu ilk once sutten kesmistim.sonra yatagini ayirmistim sonrada tuvaler egitimi vermistim.
Tuvalet egıtımı 18 aylıktan ıtıbaren eger sınyal verıyorsa çocuk verılebılırmıs. Bellı bır sıramalam ıcınde olmasına gerek yokmus. Burdan bır edıtor hanımla konusmustuk bunu. Ben bu yaz eger sınyal alırsam oglumdan egıtıme başlamak ıstıyorum. Bezlenmeyı hıc ıstemıyor cunku.yalnız değişiklikler arasında 6 hafta olmalı bunu dusunerek tuvalet egıtımıne baslamalıyız.
Basladimi sutten kesme calismalariniz
Cok sevindim mahirhira hanim sutten keserken daha kolay olur belki hani geceleri emmekmicin uyaniolar ya ozman tuvalete goturebilirsiniz ekstra uykusunu acmamis.olursunuz.ne guzel kiziniz kendini hazir hissediyo demekki.
Ay hadi insallah yaa su sutten kesme ile sira muhabbeti kafami kurcaliyordu atika hanimin cevabindan sonra yarin devam.artik ...kakadan korkuorumBende geceleri hic goturmedim hatta bezi bi kere cikardim bidahada baglamadim gece kac kere altina yapti hani su bebek bakim ortuleri varya ondan aldim altina serdim islattihinda cektim altindan.hatta bazen oyle islak islak uyurdu uyanamadigim zmanlar.ondan rahatsiz olurdu.gunduzleri ogrenince gece daha kolay oluyo.bide kizlarin cisi tutma kaslari erkeklerden daha erken gelisiomus.yani daha kolay olur umuyorum.kararli olun ve bence bidaha bezi takmayin
Ben kitabta sutten kesme tuvalet egitimi ve yatak ayirma die okumustum sanirim oyle hatirliyorum.ama sutten kesince tuvalet egitimi daha kolay olabilir.ben oglumu ilk once sutten kesmistim.sonra yatagini ayirmistim sonrada tuvaler egitimi vermistim.
Eklemeyi unutmusum esiniz alarmla kalkiyorsa eger onun alarmi yrrine kendi telefonunuzu kurun.titresimdr olsun tlfonunuz.hem esinize jest gibi olur onu kaldirmak.ben oyle yapardim.benimnuykum hafif.oldugu icin tlfonum bi kere titrese uyaniyodum.cocukta uyanmiyodu.
Suanda kizim oldugu icin ben kizimlanyatak odasinda yatiorum oglumda babasiyla oglumun odasinda yatio kizimla guvenli baglanma donenindeyiz oglumuda tek birakmak istemedigim icin sadece uykuya gecerken oglumun yanindayim.ben oglumla yataklari ayirdigim zmandan ornek vermistim.alarma uyanamazmisiniz?
Kizim 9 aylik.oglum 4 yasinda sayilir 3 bucugu bi kac ay gecti yani.kizimla baglanmya calisioruz sanirim bu aralar gozunun onunden ayirmio.egerki yavrunuzun ofa ayirma zamani geldiginde odanizdan ayrilmicagini dusunuyosaniz yaniliosunuz inanin 4 yasina geldiklerinde kendi odalrinda uyumak hoslarina gidio.benim oglum iki senedir kendi odasinda bazen oturma odasinda yatar bazen kendi odasinda cok hevesli.zaten guvenki baglandiginiz ve ayrildiginiz zaman odasinda sizsiz olmak hosuna gidicektir.benim oglum hic yatakodasinda yatacam die aglamadi mesela