Merhabalar siteye daha yeni üye oldum tam olarak nasıl kullanılacağını bilemiyorum ama bu kaç kişinin mesajını okuduktan sonra benimde kimseye anlatamadigim beynimi kemiren soruya cevap bulabilecegime inanıyorum öncelikle şuan 19 yaşındayım sevdiğim ve her şeyimi rahatlıkla paylasabildigim bı insanla nisanliyim benim bağlanma sorunum vardı ve bunu 6 7 gibi bı aylık süreçte aştığıma inanıyorum onunla tek paylasamadigim konu 5 yaşımdayken en arkadaşımın amcası tarafindan tecavüze uğramış olmam devamında gelen davranış bozuklukları hala aynı mahallede oturuyor olmamız ve o kişiyi eşini ve çocuklarını arasıra görmem her seferinde nisanlima anlatmayarak kendimi suclamama sebep oluyor ona anlatmamın ne derece doğru olacağını bilemiyorum sonuçta evlenip bı yuva kuracağım bı insanın bunu bilmeye hakkı var ama ben kendimde bu gücü bulamıyorum bu şekilde düşündükçe bazen böyle bir insan olduğumu bilirse kabul etmez her seferinde aklına gelir ilişkimiz bozulur diye çok korkuyorum Adem hocamın öğretileri öncülüğünde bana yardımcı olacak birisi olursa çok sevinirim