Soru Tek başına onarım

Misafir05

New member
Adem Güneş hocamın 'Bırak ve Rahatla' kıtabını okudum,

yalıtıma girmeyi birkaç sefer denedim ama iş ve ailevi sebeplerden dolayı hep yarıda kaldı.
Yine denicem inşAllah ama bu sefer tek başıma yalıtıma girmeyi düşünüyorum.
Acaba bu konuda deneyimi olan varmı?
Veya eşi yanındayken yalıtıma girip, 'iyiki yanımdaydı' veya 'yalnız daha kolay olurdu' diyebilen varmı?

iyi günler

Sidraeyyub

New member

yalıtıma girmeyi birkaç sefer denedim ama iş ve ailevi sebeplerden dolayı hep yarıda kaldı.
Veya eşi yanındayken yalıtıma girip, 'iyiki yanımdaydı' veya 'yalnız daha kolay olurdu' diyebilen varmı?

iyi günler

merhaba bende kitapla onarım sür4ecine başladım 6.cı haftanın son günlerini geçiriyorum tek başıma yaptım ama eşimin desteği oldu her zaman aynı zaman da çocukların da çok hassas davrndılar o açıdan hiç sıkıntı çekmedim

kaygısız

New member

iyi günler
merhaba öncelikle ben onarımın ilk 5 haftasını eşim ve çocuklarımla son iki haftasını yalnız geçirdim ikisininde farklı artı ve eksi özellikleri var eş ve çocuklarla birlikte olmanın artısı onarımın işe yarayıp yaramadığını gün gün deneyimlemiş oluyorsunuz önceki halinizin değiştiğini gördükce umutlanıyorsunuz eksi yanı ise benim gibi çocuklarınız küçükse terapi yapmak sessiz ortam yakalamak için zaman kalmaması yalnızlığın artısı zaman ve sessiz ortam bolluğu eksi yönü ise duygularınızın ne durumda olduğunu anlayamama benim açımdan böyleydi umarım yarımı olur iyi günler