Telefon herkesin var bir benim yok

fatoş123

New member
Merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşımla Muhabbet ettim , oğlu ortaokul 7. sınıf gidiyor Babasına telefon istemiş. Baba Sınıfta herkesin telefonu var bir benim yok :( çocuğun duygusal şantaj yaptığına mı yanayım yoksa anne babaların çocuklarına hazırlıksız mı yakalandığına yanayım içim yanıyor aslında. Sizinde muhtemelen böyle birşey olmuştur ne düşünüyorsunuz Allah aşkına

Beyazgül

New member
Merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşımla Muhabbet ettim , oğlu ortaokul 7. sınıf gidiyor Babasına telefon istemiş. Baba Sınıfta herkesin telefonu var bir benim yok :( çocuğun duygusal şantaj yaptığına mı yanayım yoksa anne babaların çocuklarına hazırlıksız mı yakalandığına yanayım içim yanıyor aslında. Sizinde muhtemelen böyle birşey olmuştur ne düşünüyorsunuz Allah aşkına

Malesef bu zamanda bu sıkıntıyı yaşamayan aile kalmamıştır heralde.. Allah tüm yavrularımızı korusun inşallah.. Çok zor ve zahmetli bir dönemde yaşıyoruz attığımız her adımı çok iyi hesap ederek atıyoruz.. Bebeklerin bile ilk 4 yıl TV izlememesi gerekirken 7.sınıfa giden bir çocuğun telefon istemesi kesinlikle yanlış.. Tabi ki okula vardı mı çıktı mı geç mi kalacak aile ile iletişim kurmak için kullanılacaksa ve eve gelince elinden bırakıyorsa bunda bir sıkıntı yok.. Diğer türlü çocuklarda oyun bağımlılığı oluşuyor bir gömülüyorlar telefona ne yemek geliyor akıllarına ne de ders...