Tembellik

Melih mirac

New member
Arkadaşlar oğlum la aramda hep bi çatışma ilişkisi var çok yanlışlar elbet nasıl hakkından geleceğim bilmiyorum ama şu ara beni ekstra yoran ve şey oğlum da tembellik var yani hiçbir şekilde hareket etmek yani ayağına takılıp düşeceği birşey olsa daha kaldırmıyor yaşı 9 neden olur bilmiyorum dışarıda saatlerce koşar oynar yorulmuyor ama ben birşey dediğim de hep yorgun ve umursamaz neden böyle olabilir 😟

Sevim

New member
Ben daha önce bir video izlemiştim bir sendromdu ama hatırlayamadım bulursam buraya yerlestieebilirim

baharibeklerken

New member
Arkadaşlar oğlum la aramda hep bi çatışma ilişkisi var çok yanlışlar elbet nasıl hakkından geleceğim bilmiyorum ama şu ara beni ekstra yoran ve şey oğlum da tembellik var yani hiçbir şekilde hareket etmek yani ayağına takılıp düşeceği birşey olsa daha kaldırmıyor yaşı 9 neden olur bilmiyorum dışarıda saatlerce koşar oynar yorulmuyor ama ben birşey dediğim de hep yorgun ve umursamaz neden böyle olabilir ��

Merhaba, cok sık uyararak ve korumaya calismaniz la
mı büyüdü . Lafınizla yorulmuş olabilir mi.
Yerdeki şey ayağı takılıp düşmüş olsa bunu birkaç kez tecrübe ederek kendisi bir çözüm arar ve bulur. Şimdiye kadar onden siz yaptıysanız hem tecrübe edemediği için aklına gelmiyor hem de sizin nasıl olsa yapacağınizabir şekilde halledeceginize güveniyor olabilir