Bu konuyu acmakta zorunluluk hissediyorun [MENTION=3961]ayseninannesi[/MENTION] adli kullanici burada istenmedigimi kendisine pek cok ozel.mesaj gelerek agziniza saglik iyi soylediniz biz rahatsiziz kendisinden dendigi gibi iddialarda bulunuyor.bu konunun basinda ben mizac olarak bazen uslubumun sert oldugunu kabul ettim.ancak is boyutunu asti ve bir cesit karalamaya ve sizleri zan altina sokmaya gecti.ben cogunuza cevap verirken kitaplarimi.karistirdim.arastirdim.ve surekli okudum.instagramda biz pedagoji okuluna yaziyoruz cevap alamiyoriz dedikleri.icin kimseyi cevapsiz birakmamaya calistim tabiki yanlis bilgilerle asla degil.bilgime guveniyorum.ve fakat ben onur sahibi bir insanim..burada emek verip ayagimi uzatip cay icecegim vakitten calip sizlere cevap verdiigm.anneler benden rahatsiz oluyorsa ben burada daha fazla yazamam.zira motivasyonun yerle yeksan.lutfen benle ilgili oylamaya gidiniz.iddialari cevapsiz birakmayin.bende ona gore devam edicem .sizin icin bir annenin gidip gitmesi onemsiz olabilir lakin benim.icin hayati.cunku ben bu ise gonul verdim
Son düzenleme: