Merhaba , benim oğlumda 3,5 yaşında ve anlatığınız birçok şey oğlumda da var.tv ye yeni yeni başladı.günde aralıklarla 1 saat oda belki.tablet telefon yok.sürekli dinlediğim şarkıları ezberliyor.1 yaşında konuştu 1,5 yaşında ing renkler ve rakamları öğrendi ve 1,5 yaşında komşu komşu huhu tekerlemesini karşılıklı söylerdik.17 aylıktı, gittiğimiz evlerde duvarlarda,dolap üstlerindeki Kuran harflerine Allah derdi.ben Kuran okumayı bilmiyorum çok sık görmediği babaannesinden görmüştür diye düşünmüştüm.henüz 3 yaşına girmemişti 100 den fazla ing kelime biliyordu.yaşıtlarından evet önde.yaşıtları ona göre bebek kaldığı için anlaşamıyor.büyük çocukları seviyor.bensiz evde hiiiçççç bişey yağmıyor.günboyu onunla oynamasam hiçbir oyuncağına el bile sürmüyor.daha uyanır uyanmaz oyun istiyor.mesela dışardayız eve dönüş yoluna geçince hemen başlıyor evde şununla oynayalım bununla oynayalım diye.bu duruma anlam veremiyorum.hiç üstün zekalı olabilir mi diye düşünmedim.zaten düşünsemde yapacak bişey yok ülkemizde.6. Yaşında belki bizde test yaptırırız