Uyku sorunu

Melih mirac

New member
Oğlum 25 aylık yeni memeden kestim çok şükür korktuğum gibi olmadı çok kolay geçti ama sorunlar bitmiyor işte uyku düzeni çok düzgün olan yavrum un uyku düzeni bozuldu sizce niçin olmuştur ve nasıl yoluna koyabilirim yardımcı olur musunuz

Neda

New member
Merhaba benim kızımda 26 aylık bizde sütten kestiğimizden beri uyku sorunu yaşıyoruz.Hala da aşamadık.Hayat enerjisi yüksek bir çocuk çok uyumayı sevmiyor zaten ama emerken dalıyordu sıkıntı yaşamıyorduk.Şimdi ise uyku bizim için kabus oldu.Öğlen uyumak istemiyor uyumasa dayanamıyor sürekli huysuzluk yapıyor.Uyusa gece 1 den önce uyumuyor.Öğlen uykusunu kaldırdık oda çözüm olmadı.Öğlen uyumasa bile akşam direniyor uyumamak için.Hatta dün akşam dışardan eve gelirken ''anne akşam olmuş ama ben uyumayacağım uykum yok benim'' dedi.Yakında uyumamak için akşam olmasın diyecek :) O derece vahim durumdayız.Bu konudaki her öneri benim içinde çok önemli

Melih mirac

New member
Bir bilgisi olan yardımcı olur ins bizim de öyle ama ayağımda hafif şekilde sallayip uyutuyorum mecburen yoksa ikimizde çok yipraniyoruz

baharibeklerken

New member
Daha önce bu konuda ayakta veya kucakta hafif sallama olabileceği yazılmıştı.
Uyku konusunda daha önce açılmış konuları okuyabilirsiniz, size uyan bir tavsiye vardır mutlaka. Özellikle en eski tarihli konularda editorlerimiz daha geniş cevap vermişler.
Akşam oldu ama ben uyumayacagim demesi bu konuda artık direnç başladığını gösteriyor gibi geldi bana. Bu yaşa uygun mu bilmiyorum ama evde herkes uyumuyorsa uyumak istemez demesi geldi aklima Adem Güneş in. Zorlamaniz gün geçtikçe direncini artırır