Vurup ısırma nasıl terk edilir

Melih mirac

New member
Oğlum aşırı derecede vurup ısırıyor 2 yaşında ve bu aylardır var sadece bu ay iyice arttı ne yapacağımı bilmiyorum bazen ardarda yazıyorum ama maalesef sorunlar bitmiyor yanlış birşey yapmak istemiyorum sandım tukeniyor bu durumda her an her saniye bu durum devam ediyor lütfen bilgisi olan cevap verir mı

Mahirhira

New member
Adem.beyden duydugum.cevaptir.bu davranidlara.olumlu ya da olumsuz hicbir tepki vermez yani anlam.yuklemezseniz.birakacaktir

Melih mirac

New member
Nasıl olacak park da bu oturma da yapıyor çok mahcup oluyorum ne diyeceğimi bilmiyorum insanlar zaten çok bilinçsiz bir onlara açıklama yanı eminim tepki verdiğim için yapıyor yani eğlence yerleri çevirdi oyun olarak görüyor bunu bana babasına her an yapıyor

Mahirhira

New member
Nasıl olacak park da bu oturma da yapıyor çok mahcup oluyorum ne diyeceğimi bilmiyorum insanlar zaten çok bilinçsiz bir onlara açıklama yanı eminim tepki verdiğim için yapıyor yani eğlence yerleri çevirdi oyun olarak görüyor bunu bana babasına her an yapıyor

Cozumu bu malesef bir sure.bunu unutana dek.misafirlikte bulunmayabilirsiniz belki

Sümeyyeee

New member
Benim oglumda oyle 25 aylik ozellikle simarsiginda vurur ısırır elimden geldigince ısırmasina musaade etmem cunku isirdiginda tepkisiz kalamiyoruz vurdugunda ise sakin bi şekilde gozlerinin icine bakiyorum tepkisizce 3 defa vurduktan sonra gelip sariliyor öpüyor egerki vurma olayini abartıyorsa can acıtıyorsa söylüyorum canimi yaktigini bırakıyor vurmayi

Melih mirac

New member
Malesef baya kötü istiyor ve vuruyor inan sakinliği denedim usulca uyardım vurdukça gülüyor ve terk etmiyor eğlence oldu onun için inş birakir diye umut ediyorum