Merhaba yarın 2. Hafta egzersızlerıne baslıyorum kendı kendıme basladım. Ilk 15 dakkalık kalp dınleme ardından 15 dak cocuklugumuzu dusunerek kalp dınleme ve 10 arınma befesı dıye bıtıyormu? Sabah aksam 30 saat oluyor. Aöa kıtap 14 dakka dıyor burasını anlamadım
merhaba hissi hissetme ve hissi yönlendirme egzersizi ilk sefer de 30 dakika olacak sonraki terapiderde 15 dakika içinde kalp kıpırtınızı dinleerken ara ara çocukluğunuza sesleneceksiniz zaten 1 hafta sonra kalp kıpırtınızı dinlemnizle birlikte çocukluğunuz hemen gözünüzün önüne gelmeye başlar
Hayır oğlunuzu parka götürmeniz oyalanma davranışına girmez ama park da başka insanlarla iletişime girmeniz yalıtıma zarar verebilir sadece oğlunuzla ilgilenmeniz parkta oynamanız güvenli bağlanmaya yardımcı olabilir.Cok tsk ederım ââ¢¥ï¸ pekı park oyalanma devranısına girer mı oglum 3 yasında tv ızletmemek ıcın tum gun dısarı dayız gerektıgı kadar skılmıyorum bu yuzden gıbı gelıyor
Ben şu an onarımın 4. Ayındaydım arınma nefesi alıp hemen küçük halimle buluşuyorum
Hayır oğlunuzu parka götürmeniz oyalanma davranışına girmez ama park da başka insanlarla iletişime girmeniz yalıtıma zarar verebilir sadece oğlunuzla ilgilenmeniz parkta oynamanız güvenli bağlanmaya yardımcı olabilir.
sanırım duyguyu yönetme egzersizinden bahsediyorsunuz kötü düşünceler aklınıza getirip kalbinizde bir sıkıntı hali oluyor sıkıntı hali olunca burnunuzdan hızlıca alıp ağzınızdan hızlıca verirseniz o sıkıntı hali artıyor kalp tıkırtınıza odaklanmamanız gerekiyor sadece kalbinizde yanma yada batma yada sıkışma gibi bir his oluyor bende çoğu zaman önce sıkışma sonrada yanma oluyor o acıya karşı durmanız ağzınızdan nefes almadan o acının nasıl olduğunu takip etmeniz gerekiyorCevaplarınız ıcın cok tsk ederım. 4.hafta egzersızı cok zor. Aklıma kotu bırsey gelır gelmez gozlerım doluyor. Okdr anlık oluyor kı. O sekılde devam edemem oyle degılmı organızma zaten kazanmıs oluyor. Hıssı hıssedemeden bendekı tezahurlerı meydana geliyor kalbime odaklandıgımda sadece tık tik atıs sesı okdr. Bana dıyebılecegınz bır sey var mı acaba. Uzmana soramıyorum malesef kı Malesef
Cevaplarınız ıcın cok tsk ederım. 4.hafta egzersızı cok zor. Aklıma kotu bırsey gelır gelmez gozlerım doluyor. Okdr anlık oluyor kı. O sekılde devam edemem oyle degılmı organızma zaten kazanmıs oluyor. Hıssı hıssedemeden bendekı tezahurlerı meydana geliyor kalbime odaklandıgımda sadece tık tik atıs sesı okdr. Bana dıyebılecegınz bır sey var mı acaba. Uzmana soramıyorum malesef kı Malesef
Merhaba. Onarimdan sora affetme egzersizi yapmaya basladim. Sorum şu, birini gercekten affetdiyimizi nasil anlariz?
Çok teşekkürler.
Bir sorum daha olacak: duyguyu yönetme egzersizlerinde ne kadar olumsuz düşünsem de bir türlü olmuyor. Bu egzersizi ilk yaptığım zaman kalbimde bir sıkışma oldu fakat bir daha da olmadı denecek kadar azdı. Acaba sebebi ne olabilir
Bırak ve rahatla kitabinda QR barcod sistemi var ordan okutunca bir video açılıyor. Sanırım o video 3 dk lık??
Evet, ben soruyu dogru sormadim. Birinin bizde biraktigi negativ hisslerden gercekten kurtuldugumuzu nasil anlariz?