Yalıtım egzersızlerıyle ılgılı acıl soru?

gnlmrtkoc

New member
Merhaba yarın 2. Hafta egzersızlerıne baslıyorum kendı kendıme basladım. Ilk 15 dakkalık kalp dınleme ardından 15 dak cocuklugumuzu dusunerek kalp dınleme ve 10 arınma befesı dıye bıtıyormu? Sabah aksam 30 saat oluyor. Aöa kıtap 14 dakka dıyor burasını anlamadım

F.meral

New member
Merhaba gnlkoc yalıtımdayken 30 dakika ama sonrasında organizmaya ulaşmanız kolaylaşacağı İçin 15 dk yetiyor diye biliyorum ben bu şekilde uyguladım

kaygısız

New member
Merhaba yarın 2. Hafta egzersızlerıne baslıyorum kendı kendıme basladım. Ilk 15 dakkalık kalp dınleme ardından 15 dak cocuklugumuzu dusunerek kalp dınleme ve 10 arınma befesı dıye bıtıyormu? Sabah aksam 30 saat oluyor. Aöa kıtap 14 dakka dıyor burasını anlamadım

merhaba hissi hissetme ve hissi yönlendirme egzersizi ilk sefer de 30 dakika olacak sonraki terapiderde 15 dakika içinde kalp kıpırtınızı dinleerken ara ara çocukluğunuza sesleneceksiniz zaten 1 hafta sonra kalp kıpırtınızı dinlemnizle birlikte çocukluğunuz hemen gözünüzün önüne gelmeye başlar

gnlmrtkoc

New member
merhaba hissi hissetme ve hissi yönlendirme egzersizi ilk sefer de 30 dakika olacak sonraki terapiderde 15 dakika içinde kalp kıpırtınızı dinleerken ara ara çocukluğunuza sesleneceksiniz zaten 1 hafta sonra kalp kıpırtınızı dinlemnizle birlikte çocukluğunuz hemen gözünüzün önüne gelmeye başlar

Cok tsk ederım ♥️ pekı park oyalanma devranısına girer mı oglum 3 yasında tv ızletmemek ıcın tum gun dısarı dayız gerektıgı kadar skılmıyorum bu yuzden gıbı gelıyor

kaygısız

New member
Cok tsk ederım ♥️ pekı park oyalanma devranısına girer mı oglum 3 yasında tv ızletmemek ıcın tum gun dısarı dayız gerektıgı kadar skılmıyorum bu yuzden gıbı gelıyor
Hayır oğlunuzu parka götürmeniz oyalanma davranışına girmez ama park da başka insanlarla iletişime girmeniz yalıtıma zarar verebilir sadece oğlunuzla ilgilenmeniz parkta oynamanız güvenli bağlanmaya yardımcı olabilir.

kaygısız

New member
Ben şu an onarımın 4. Ayındaydım arınma nefesi alıp hemen küçük halimle buluşuyorum

Sayın f. Meral siz Twitter da ki fatma onarım olan hanım efendi misiniz oda 4. Ayındaydı konuşmuştuk hatta biraz önce ona soru sordum aynı kişiler burda da varmı merak ettim rahatsız ettitsem özür dilerim iyi günler

gnlmrtkoc

New member
Hayır oğlunuzu parka götürmeniz oyalanma davranışına girmez ama park da başka insanlarla iletişime girmeniz yalıtıma zarar verebilir sadece oğlunuzla ilgilenmeniz parkta oynamanız güvenli bağlanmaya yardımcı olabilir.

Cevaplarınız ıcın cok tsk ederım. 4.hafta egzersızı cok zor. Aklıma kotu bırsey gelır gelmez gozlerım doluyor. Okdr anlık oluyor kı. O sekılde devam edemem oyle degılmı organızma zaten kazanmıs oluyor. Hıssı hıssedemeden bendekı tezahurlerı meydana geliyor kalbime odaklandıgımda sadece tık tik atıs sesı okdr. Bana dıyebılecegınz bır sey var mı acaba. Uzmana soramıyorum malesef kı Malesef

Mother robin

New member
Merhaba
Hissi hissetme egzersizinde, sağ el hemen göğüs üstünde mi yoksa tamamen göğüs altında mı olacak?

Sefiyye

New member
Merhaba. Onarimdan sora affetme egzersizi yapmaya basladim. Sorum şu, birini gercekten affetdiyimizi nasil anlariz?

kaygısız

New member
Cevaplarınız ıcın cok tsk ederım. 4.hafta egzersızı cok zor. Aklıma kotu bırsey gelır gelmez gozlerım doluyor. Okdr anlık oluyor kı. O sekılde devam edemem oyle degılmı organızma zaten kazanmıs oluyor. Hıssı hıssedemeden bendekı tezahurlerı meydana geliyor kalbime odaklandıgımda sadece tık tik atıs sesı okdr. Bana dıyebılecegınz bır sey var mı acaba. Uzmana soramıyorum malesef kı Malesef
sanırım duyguyu yönetme egzersizinden bahsediyorsunuz kötü düşünceler aklınıza getirip kalbinizde bir sıkıntı hali oluyor sıkıntı hali olunca burnunuzdan hızlıca alıp ağzınızdan hızlıca verirseniz o sıkıntı hali artıyor kalp tıkırtınıza odaklanmamanız gerekiyor sadece kalbinizde yanma yada batma yada sıkışma gibi bir his oluyor bende çoğu zaman önce sıkışma sonrada yanma oluyor o acıya karşı durmanız ağzınızdan nefes almadan o acının nasıl olduğunu takip etmeniz gerekiyor

kaygısız

New member
Merhaba sağ eliniz hemen göğsün hemen altı biraz sol tarafına parmak uçlarınız la bastırmanız gerekiyor kolunu kapattığınızda parmaklarınız kolunuzun altında kalmaması lazım

kaygısız

New member

ben kendi kendine terapi .com dan videolarıda satın almıştım o zamanlar 4. hafta videosunu kaydetmiştim zor olduğu için dilerseniz size atabilirim adem hoca kendisi egzersizin nasıl yapıldığını tarif ediyor

kaygısız

New member
Merhaba. Onarimdan sora affetme egzersizi yapmaya basladim. Sorum şu, birini gercekten affetdiyimizi nasil anlariz?

merhaba sefiyye hanım biz affetme egzersizinde kişileri değil duyguları affetmemiz gerekiyor kişiler affedilmez bağışlanır onun sizde bıraktığı kötü duyguları affedeceksiniz dilerseniz pedagoji okulu 110. bölümü izleyin orada adem bey ayrıntısı ile anlatıyor.

Mother robin

New member
Çok teşekkürler.
Bir sorum daha olacak: duyguyu yönetme egzersizlerinde ne kadar olumsuz düşünsem de bir türlü olmuyor. Bu egzersizi ilk yaptığım zaman kalbimde bir sıkışma oldu fakat bir daha da olmadı denecek kadar azdı. Acaba sebebi ne olabilir

kaygısız

New member
Çok teşekkürler.
Bir sorum daha olacak: duyguyu yönetme egzersizlerinde ne kadar olumsuz düşünsem de bir türlü olmuyor. Bu egzersizi ilk yaptığım zaman kalbimde bir sıkışma oldu fakat bir daha da olmadı denecek kadar azdı. Acaba sebebi ne olabilir

rica ederim olumsuz düşüncelerden sonra burnunuzdan nefes alıyorsunuz değil mi 4 . hafta biraz zordur o yüzden ben kaydetmiştim telefonuma videosunu adem hoca kendisi nasıl yapıklacağını tarif ediyor size ulaştırabilseydim daha iyi anlardınız.

Sefiyye

New member
Evet, ben soruyu dogru sormadim. Birinin bizde biraktigi negativ hisslerden gercekten kurtuldugumuzu nasil anlariz?

kaygısız

New member
Bırak ve rahatla kitabinda QR barcod sistemi var ordan okutunca bir video açılıyor. Sanırım o video 3 dk lık??

hayır o video değil 30 dakikalık adem güneşin terapileri kendi anlattığı videolar parayla satın alınıyor 350 lira ödemiştim ben o zaman şimdi ne kadar bilmiyorum kendikendineterapi.com adresinden bakabilirsiniz

kaygısız

New member
Evet, ben soruyu dogru sormadim. Birinin bizde biraktigi negativ hisslerden gercekten kurtuldugumuzu nasil anlariz?

sefiyye hanım bıraktıkca kendinizi daha sakin hissedeceksiniz ama benim 2 ay oldu yalıtımdan çıkalı tam olarak onarıldın mı diye sorsanız hayır derim aslında yalıtımdaki halim kadar bile iyi değilimdir. Adem bey 20 yıldır kendimi onarmaya çalışıyorum demişti sanırım bu onarım denen şey bizde de yıllarca sürecek bir serüvenin başlangıcı