Yalıtım egzersızlerıyle ılgılı acıl soru?

Mother robin

New member
Tamam çok teşekkürler.
Siz bu süreci kendiniz mi geçirdiniz?
Bende yalıtım yaptım fakat şuan tam olarak neredeyim bilemiyrm. En basidinden, hissi hissetme egzersznde ben hep elimi göğüs üstüne koymuşm ve daha bir sürü eksikyalıtım bitti bnm ama sanki onarm daha yeni başlyor gibi

gnlmrtkoc

New member
ben kendi kendine terapi .com dan videolarıda satın almıştım o zamanlar 4. hafta videosunu kaydetmiştim zor olduğu için dilerseniz size atabilirim adem hoca kendisi egzersizin nasıl yapıldığını tarif ediyor

[email protected] maıl adresım atabılırsenız cok memnun olurum. Bu arada ben hissi takıp edemiyordum sadece kalp atisi vat okdr. Ama sız kalp atısnı dinlemeyin demıssınz. Bu kucucuk ayrıntı bıle okdr degerlı kı yarın ılk ıs bunu deneyecegım. Ya hıc duyguya gıremıyorm yad pıt dıye goz yası gelıverıyor daralma skısma dört gozle bekliyorm ızleyeyım diye ama bulamıyorm

kaygısız

New member
[email protected] maıl adresım atabılırsenız cok memnun olurum. Bu arada ben hissi takıp edemiyordum sadece kalp atisi vat okdr. Ama sız kalp atısnı dinlemeyin demıssınz. Bu kucucuk ayrıntı bıle okdr degerlı kı yarın ılk ıs bunu deneyecegım. Ya hıc duyguya gıremıyorm yad pıt dıye goz yası gelıverıyor daralma skısma dört gozle bekliyorm ızleyeyım diye ama bulamıyorm

şu anda videoyu dosya haline dönüştürmeye çalışıyor telefonum 1 saat kadar sürecek sanırım bekliyorum bitince hemen göndereceğim sizde gereksiz e postasına düşebilir takip edin lütfen mail adresim [email protected] umarım işe yarar hoşcakalın

kaygısız

New member
Tamam çok teşekkürler.
Siz bu süreci kendiniz mi geçirdiniz?
Bende yalıtım yaptım fakat şuan tam olarak neredeyim bilemiyrm. En basidinden, hissi hissetme egzersznde ben hep elimi göğüs üstüne koymuşm ve daha bir sürü eksik��yalıtım bitti bnm ama sanki onarm daha yeni başlyor gibi

evet kendim geçirdim ve videoları da satın almıştım videoların bana şu katkısı oldu hem görerek egzersizlerin nasıl yapıldığını öğrendim hemde para ödediğim için biraz daha ciddiye aldım sanırım :D ayrıca videolar tam 1 hafta duruyor sonra o videolar kalkıyor yeni videolar geliyor yani tam bir terapistin yaptığı gibi yapmaya çalıştım bu 6 hafta sadece farkındalık için var yani duyguların kalbimizi nasıl sıkıştırdığını bhedenimizi nasıl kastığını ve ne kadar da aceleci olduğumuzu fark etmemiz için bir başlangıç bu egzersizleri yıllarca yaparsak ancak düzelebileceğiz

gnlmrtkoc

New member
evet kendim geçirdim ve videoları da satın almıştım videoların bana şu katkısı oldu hem görerek egzersizlerin nasıl yapıldığını öğrendim hemde para ödediğim için biraz daha ciddiye aldım sanırım :D ayrıca videolar tam 1 hafta duruyor sonra o videolar kalkıyor yeni videolar geliyor yani tam bir terapistin yaptığı gibi yapmaya çalıştım bu 6 hafta sadece farkındalık için var yani duyguların kalbimizi nasıl sıkıştırdığını bhedenimizi nasıl kastığını ve ne kadar da aceleci olduğumuzu fark etmemiz için bir başlangıç bu egzersizleri yıllarca yaparsak ancak düzelebileceğiz

Yalıtımın 5. Haftasındayım. Her hangı bı ışıga rastlamadıgım ıcın cok uzgunum gokyuzunu bambaska gorecegım ılerleyen haftalarda sanıyordum. Sonra 6 aylık onarım surecı aklıma geldı cok agır butun bunlar. Egzersızlerın daha bedenımde neler yaptıgını bıle goremeyen ben ıcın basladıgım noktada oldugumu dusunmek bunca fedakarlık yapıp yalıtıma gırdıkten sonra cok agır geldı bana. Egzersızler cok az bır seylerı degıstırselerdı keske

kaygısız

New member
Yalıtımın 5. Haftasındayım. Her hangı bı ışıga rastlamadıgım ıcın cok uzgunum gokyuzunu bambaska gorecegım ılerleyen haftalarda sanıyordum. Sonra 6 aylık onarım surecı aklıma geldı cok agır butun bunlar. Egzersızlerın daha bedenımde neler yaptıgını bıle goremeyen ben ıcın basladıgım noktada oldugumu dusunmek bunca fedakarlık yapıp yalıtıma gırdıkten sonra cok agır geldı bana. Egzersızler cok az bır seylerı degıstırselerdı keske
gönül hanım umutsuzluğa kapılmayın lütfen onarım gerçekten işe yarıyor sadece farkındalığınızı arttırıyor ve yavaşlatıyor ama umud etmeyi bırakmayın ve yalıtımınızı kontrol edin muhakkak ihlal ettiğiniz bir şey vardır konuştuğunuz biri yada telefonla oyalanmalar bunlara iyi dikkat etmek lazım özellikle müzik çok tehlikeli duyguyu yönetme egzersizini yaparken olumsuz düşünceler düşünürken eliniz kalbinizde olmayacak bunu biliyorsunuz değil mi kalp atışını duyuyorum demiştiniz ya olumsuz düşünceler düşünürken eliniz kalbinizde olmayacak olumsuz düşünceler kalbinizde bir sıkışma yaptığında o sıkışmayı takip etmek için sıktğı yere parmaklarınızı koyup burnunuzdan kısa nefeslerle alacaksınız size videoyu maalesef mail atamıyorum videoyu 30 daikaka olduğu için çeviremedi dosyaya telefonum dilerseniz watsapdan atabilirim numaram 05078179722 sizi rahatsız etmemden merak etmezseniz watsapdan yazın bende oradan gönderebilirim başka aklıma bir yol gelmedi iyi akşamlar hoşcakalın

Mother robin

New member
Lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Ben yalıtmdan çıkalı 1 hafta oldu Bende hiç bir egzersizi doğru düzgün yapamadım. Malum okul yok çocuklar evde, küçük bebeğimde var. Egzersizleri tam yapamamıştm Hatta hissi hissetme egzersizinde 1 ay boyunca elimi yanlış yere koymuşum�� ona rağmen faydası oldu. Farkına varmadan ilerleyeceksiniz

vseledimon

New member
Для меня самая проблемная зона это бока и живота.Впрочем, как и у многих женщин.Как только лишние 2-3 кг набираю, сразу именно там заметно. что такое висцеральный жир на животе у женщин
Чтобы быстро исправить ситуацию, приходится потрудиться.Фитнес в этом смысле хороший помощник.

vseledimon

New member
Принимать пищу нужно 5 раз в день.Все приемы пищи разделяют на 3 основных и 2 перекуса.Похудение будет идти за счет того, что белки долго перевариваются организмом. бегать чтобы похудеть
Поэтому он будет тратить гораздо больше энергии, чем получать, и расходовать лишние килограммы веса.Нельзя употреблять сладости, сыр, копченые продукты и бобы.