Yanıldım

nurum

New member
İyi akşamlar yazılarınızı okudum.Yaptığım yanlarıda başkasından duymak doğru düşünmeye yöneltti beni.Benim size kısa bir sorum olacak nacizhane.Bugün kızımın toplantısına gittim .Kızım sorumluluğunu bilen ve başarılı bir çocuk.5. Sınıf öğrencisi.Deneme sınavında okulda 2. olmuş önce sevindim taki öğretmenleri birebir görüşene kadar.sınavda 4 soruyu yetiştirememiş zannımca. Kızım çok ağlamış annem bana kızar diyerek.Çok üzüldüm bu şekilde ağlamasına.Eve gelince konuşmayım dedim ancak sonra neden böyle yaptın dediğimde oda üzüldü.Ara sıra kızdığım oldu.Ancak özgüveni kuvvetli ve kendini çok güzel ifade eder.Ona nasıl yaklaşmalıyım .Hiç karışmamalımıyım ders konusuna.nasıl davransam doğru olur.teşekkürler
 

Üsküdar

New member
Selamlar.Bana kizinizin davranisi neden 1. degil de 2. oldumu kabullenememekten kaynaklı bir hirs sorunu yasamasi ve ağlamasi gibi geldi yani aslinda sizinle dogrudan alakali degil de dolayli yollardan alakali gibi bu davranisi.Büyük ihtimalle gözyaşlarinin nedenini soran öğretmenine benim hakkim bundan daha fazlasiydi diyememekten dolayi sanki sizinle ilgilymis gibi gostermis olabilir.Genelde öğrencilerle ic ice oldugum icin hirsli yavrularimiz da böyle savunmalar da olabiliyor.Yaniliyor olabilirim sadece tecrübeleri mi paylasmak adina yazdim o yüzden burdan da degerlendirmenizi öneririm.Hirsli bir cocuk mudur genelde yavrunuz.
 

nurum

New member
Öncelikle çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.Kızımın 2. olduğunu ağlama olayından sonra öğrendim.ağlama konusunuda toplantıda öğrendim.Ben zannedersem biryerlerde yanlış yaptım.onu bu düşüncesi beni çok üzdü.Daha itinalı olmaya çalışıyorum.
 

nurum

New member
Teşekkürler inşallah kızımla iletişimim daha iyi olur.onu daha iyi anlamaya çalışmalıyım bilinçaltı ağlamada ortaya çıktı herhalde.
 
Üst