Oğlum 2011 doğumlu , yaklaşık 3 yıldır yere yüzüstü yatıp sürtünme hareketi ile bişeyler yapıyor ter içinde kalıyor . Napıyorsun kalk ordan dedim anlattım sert çıktım , terleyip hasta oluyorsun dedim , danışmana götürdüm , benim yapmam gereken hareketler anlattı , çocuğun agresif tavırları , benim dediğim olsun tavırları engellemeye çalışalım , öyle gördüğünüz anda kafasını düşüncesini başka yerlere dağıtmaya çalışın , sinir ve öfkesini o hareketi yaparak rahatlama yöntemi uyguluyordur Dedi . Ama hala devam ediyor oğlum , ve artık gizli saklı yerlerde ortadan kaybolduğu anda ve terlediğini gördüğüm anda yaptığını biliyorum , kendisi üstünü değiştirmeye kalkıyor artık yalanlar söyleyip oyun oynarken terledim , bahaneler türetmeye başladı , abisi konuşuyor neden böyle yapıyorsun, abim bak terledin hasta olacaksın annem üzülüyor dediğinde, bilmiyorum ama yapmak istiyorum abii ,diyor .ben ne yapayım bu tavrını Nasıl unutturayım , benim pisikolojim bozuldu onu takip etmekten , ya birileri görürde ne yapıyor diye sorarlar farkına varırlarsa , bu ilerde de devam ederse korkuyorum yol gösterin .