Merhaba arkadaslar benim ikizlerim yok ama peşpeşe dogmus iki kizlarim var yaslari 35 aylik ve 16 aylik...bu konuyla alakali adem beyin tavsiyeleri hiç duymadim o yüzden cocuk egitimiyle alakali kendimi her zaman ayricalikli hissetmisimdir çunku bir cocuga yetemezken ikincisiyle ayni anda yetistirmek ve cesitli cesitli sıkıntılar ardarda gelince uzerime fazlasiyla yuk yuklendi ve artik tasiyamaz oldum kendimi biraktim diyebilirim. Ailemden uzak yasiyorum kayinvalidem de calisiyor kimseden yardim alamiyorum..evin yuku uzerimde..her sabah pozitif bir sekilde kalkmaya ozen gostersem de enerjim cabuk dusuveriyor; evi toplamakla çocuklarla oynamakta çok zorlaniyorum yani yapiyorum ama mesela 12den sonra yapiyorum esim gececi calisiyor ogleden sonra gelince de ev anca toplaniyor ve bu sefer isler üst üstte geliyor arkasi bitmiyor tabi her zaman oyle degil ama her gunum birbirine benzedigi için artik sıkıldım 2 çocukla bir yere gidemiyorum hele avrupada arabasiz hiç bir yere gidemiyoruz biliyorum bu surec gecici ama yinede bu durum beni uzuyor bir yardimcim olmasini istedim ama oda olmadi artik ne yapacagimi bilemiyorum bir de telefonuma çok düşkün oldum telefonla çok ugrasinca çocuklar vakitlerini tv basinda geciriyorlar biliyorum iyi degil inanin biraktirmak için tek basima çok mucadele ettim ama esimle tartisiyoruz surekli yapmadigim sey kalmadi o yüzden artik iyice biraktim ama bu durum beni çok mutsuz ediyor lütfen bana yardimci olun olamiyorsaniz bana dua edin olur mu