Merhaba iste yine ben arkadaslar ben bugun kizimda.cozdugum.yemek yeme.ve soyunma problemine deginicem.ben kizima.yemek.yedirirken niloya acan bir.anneydim..yemiyoreu cunku.burasini cok.tartismaya gerek yok tabiki.benim.hatam tabiki... Kizimda ben bu dozu ayarlamistim yani asla onu bagimli yapmadigimi tv karsisinda bon bon bakarken birakmadigimi.biliyordum.ve bana 10.dakika.zarar vermez.diyordum..simdiiiiiiiiii sevgili.anneler meger benim.kizima.zarar veriyormua.yani ondan yemiyormus.cocuk..yemegi.niloua ile.ozdestirmis..1.hafta once yemege oturudk her zamanki.gibi onada koydum.o.liloya liloyaa dedi.bende aniden annecim.niloya.artik.gitmis yok. Dedim..hic itirazsiz.gayet sakince aaaaa gitmis.dedi.dedm ya bagimli.degildi.ve evde cizgifilmden medet umacak ilgisiz.skilan bir cocuk.deildi..pekte umrunda olmadi.ama yemegi yemedi..2.gun yine yemedi..boyle.boyle.derken biz 1 haftayi sifir.tv ile gecirdik.biz zaten o niloya disinda evde hic tv acmiyorduk..biz izlemiyoruz..ve gelelim.1 hafta sonuna artik kizim.yemek.nedemek.kavradi.dun yine onunde.tabldot tanagiyla.aksam yeemeginde yesil.mercumek yemegi makarna yogurt koydum..yemeyekti biliyordun.oturduk babasiyla..birde ne goreyim bizim kiz mercimegi kasik kasik goturuyor..bu cok.guzelmis.dedi..esimle.evet dedik pek tepki vermedik..olmasi gerekn bu gibi.sonra makarnasini yedi.sonra.yogurdunu..sevincimizi anlatamama..sonra.sabah ayni sekil.zeytin salatalik.krep yedi kendi.ve bir kez.bile.cizgi film demedi..bugun komsuya gittik acikti..donup.bakmadi bile ..cok.sukur..geleleim cirilcipla soyunma sorunuzmuza..surekli ama surekli soyunuryordu ve genital bolgesiyoe oynuyordu.ben birgun soyunulmaz olmaz giyin aa dedikce bir baktim.kii yastiklarin arkasina saklanmis.bakiyor kafama dankkk.ettii.aksam esime.taktik.degistiroyoruz soyununca orali olma tepki verme sadece elini.atarsa oyun bulcaz dedim..gercekten 1 hafta icinde kizim.soyuna soyuna soyuna bakti.rahat soyundu so.di bittii...kesfide bitti..artik.hic umrunda deil..soyunmuyorda bakmiyorda..cunku engellemedik gormemezlikten geldik.sevgilerimle