Yemek yemeyen oğlum

Efe’nin annesi

New member
Bebeğim 8 ayını bitirdi bundan birbuçuk ay öncesine kadar yoğurt çorba peynir meyve püresi gibi şeyler yiyordu ancak ne zaman biberona geçtik ağzını açmaz oldu ve bu arada diş çıkardı şimdi anne sütü hariç bişey veremiyorum deneyimli anneler yardım edin :(

Efe'nin annesi, sakin olun, geçici, dönem dönem oluyor öyle, anne sütüne devam etmesi çok iyi, siz sakin olun, dişlerden dolayı isteksiz olabilir. 9. aydan itibaren rahatlıkla kendisi kavrayıp yiyebilir, püreden küçük parçalı yumuşak yiyeceklere terfi edebilirsiniz, kendi yapabilmesi yemeğe karşı isteğini arttırabilir. önüne küçük muz parçaları koyup kendi haline bırakın ve bu harika keşfedişin tadını çıkarın derim :) köfte de çok cazip oluyor küçük parçalar halinde, kendi ağzına götürmeye bayılıyorlar :) deneyin bence.

gencerden

New member
Bebeğim 8 ayını bitirdi bundan birbuçuk ay öncesine kadar yoğurt çorba peynir meyve püresi gibi şeyler yiyordu ancak ne zaman biberona geçtik ağzını açmaz oldu ve bu arada diş çıkardı şimdi anne sütü hariç bişey veremiyorum deneyimli anneler yardım edin :(

belki yeterince doyuyordur. Midesi minnak.
Biberon dediniz de, oğlum 13 aylık biberonla sut alıştırmaya çalışıyorum ben de. Keske önceden bir şekilde alıştırsaymışım. Simdi geceleri sık uyanıyor ,ağlıyor, sut birinde gelse diğerin de gelmiyor, sinirleniyor. Uyuyamıyor. Gecenin yarısı kalkıyor birseyler yedirmeye çalışıyorum. Ki zaten gündüz de video seyretmeden yiyen bir çocuk değil. :(

Demem o ki, vardır bi hayır, biberon iyi birşey sanki. ...

Son düzenleme: