Son günlerde "onarım, yalıtım, yeniden bağlanma" konularına epey merak saldım..Kendimi arıyorum..Çocukluğumu..Nerede kaybolmuşsa oradan çekip çıkarmak için yollara düştüm..Onu bulup sarıp sarmalak için..Ben bir anneyim..Çocuğuma sımsıkı sarıldığım gibi Çocukluğuma da öylece sarılmak istiyorum.. Kimsecikler yıpratamasın artık onu..İncinmesin..Yaralarını iyileştireyim..Evime-kalbime-yönelip masum ben'i bulacağıma inanıyorum..Yaradan bunun için kapılar açmış aslında..Keşif yolculuğumda beklenmedik kapılar çıkardı karşıma..Unuttuğum bir çantam..ve içinde kardeşimin unuttuğu bir kitap: SENİNLE BAŞLAMADI:Kalıtsal Aile Travmalarının Kim Olduğumuza Etkileri ve Sorunların Üstesinden Gelmenin Yolları/Mark Wolynn..saat şu an 01:33...,yeni yeni başladım kitaba..daha ilk sayfalar bende hayranlık bıraktı..ve bu forumda olan herkesin okumasını gönülden arzuladığım için heyecanla paylaştım
Umarım çocukluğumuzu iyi etmeye vesile olur.
Kitapta gördüğüm bir cümleyi de yazıp çekileyim aradan: "Bilincinize getirMEdiğiniz her şey karşınıza kader olarak çıkar"
Kitapta gördüğüm bir cümleyi de yazıp çekileyim aradan: "Bilincinize getirMEdiğiniz her şey karşınıza kader olarak çıkar"